Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SĂ CITIŢI ŞI SĂ ACCEPTAŢI TERMENII ŞI CONDITIILE SPECIFICATE MAI JOS.

Definiţii

'Cracking' sau 'hacking' inseamnă trecerea neautorizată peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricărei reţele, server, server web sau cont de utilizator. Serviciu înseamnă furnizarea către client a accesului la date şi informaţii transmise de Casa de Asigurări a Avocaţilor si furnizorii sai prin Internet, cu ajutorul acestui site, www.caav.ro.

Informaţii personale

Prin accesarea acestui site sunteţi de acord cu faptul că Casa de Asigurări a Avocaţilor are dreptul de a insera numele şi alte informatii cu privire la client, rezultate în urma utilizarii serviciului de catre client, într-o baza de date computerizata în următoarele scopuri:

  • pentru utilizarea acestor date de catre Casa de Asigurări a Avocaţilor în scopuri de vânzari şi marketing;
  • în scopul prevenirii sau detectării infracţiunilor sau fraudelor.

Confidentialitate

Casa de Asigurări a Avocaţilor nu garantează că utilizarea de către client a acestui site va fi confidentială. Casa de Asigurări a Avocaţilor nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera clientul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre client a acestui site. Orice informatie pe care clientul o dezvăluie pe site se poate să nu fie în siguranţă pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face clientul cand foloseşte acest site web. Orice material sau informaţii trimise la Casa de Asigurări a Avocaţilor nu vor fi considerate confidentiale. Prin trimiterea oricaror informatii sau materiale, acordate Casei de Asigurari a Avocatilor o licenta nerestrictionata şi irevocabila de a folosi, reproduce, expune, efectua, modifica, transmite şi distribui aceste materiale sau informatii şi sunteti, de asemenea, de acord, ca Casa de Asigurări a Avocaţilor are libertatea de a folosi oricare idei, concepte, know-how sau tehnici pe care ni le-aţi trimis în orice scop.

Utilizare improprie şi răspunderi

Clientul este de acord să folosească serviciul numai în scopuri legale. Clientul se obligă ca:

  • nu va modifica, copia, distribui, transmite, afişa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
  • nu va desfasura şi nu va permite activitatea de cracking sau hacking. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati în instanta, civil şi penal.

Clientul ia la cunostinţă că serviciile sunt disponibile prin Internet şi deşi Casa de Asigurări a Avocaţilor va face tot posibilul sa mentina securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care clientul o primeste sau o trimite folosind serviciile va fi în permanenta siguranta.

Generalităţi

Casa de Asigurări a Avocaţilor poate modifica aceşti termeni şi condiţii la anumite intervale de timp fară a anunţa personal clientul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta clientului prin afisare pe site-ul web la www.caav.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

Jurisdicţie

Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor părţi spre care exista linkuri) este controlat de catre Casa de Asigurări a Avocaţilor. Prin accesarea acestui site, clientul accepta ca acest contract şi orice disputa legata de el sunt guvernate şi interpretate în concordanta cu legile Romaniei, iar clientul este de acord sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei.

Clientul acceptă aceşti termeni şi condiţii

Clientul confirmă că a citit şi acceptat acesti termeni şi conditii. Utilizarea serviciului de catre client implică acceptarea neconditionata a acestor termeni şi conditii.

In cazul în care nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi conditii, vă rugăm să nu folosiţi acest site.

Termeni şi condiţii

 
termeni şi condiţii | conţinut realizat de Preşedintele CAA Filiala Bucureşti, Dr. Avocat Petroşel Norocel Florin, actualizat la data de 05.04.2018